Over ons

Dennis van der PuttenMijn naam is Dennis van der Putten.

Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in het tegelvak. Ik heb het vak geleerd van mijn vader. Mijn vader heeft het weer geleerd van zijn vader. Onze  familie zit al meer dan 50 jaar in de tegels .

Ik heb 25 jaar bij mijn vader als tegelzetter in het bedrijf gewerkt.  Door de jaren heen heb ik veel vakkundige ervaring opgedaan in het tegelzetten en vond het nu tijd om voor mij zelf te beginnen.

Ik heb veel plezier in dit vak. Ik ben positief ingesteld en voor mij is er voor elk probleem een oplossing! Ik kan u een goed advies geven over de te betegelen ruimte op het gebied van ondergrond, verwerking en materiaalkeuze.

Ik heb veel ervaring in het betegelen van zowel wanden als vloeren in elke gewenste ruimte zoals badkamers, wc ‘s, keukens, (woonkamer)vloeren, terrasvloeren, enz.

Niet alleen werk ik voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ik heb vele hotels betegeld, waaronder 15 jaar lang de van der Valk Hotels door het gehele land en onder meer de Holliday Inn Hotels. Ik heb vele woningen betegeld in de woningbouw.

Ik vind het belangrijk om netjes en vakkundig te werken. Dit zult u terug zien in het werk dat ik lever bij thuis.

Mijn doel is: De klant voelt zich Koning als ik ben geweest!